Navorming ‘voeding in de geriatrie’

Met praktijkvoorbeelden lichten we het algemeen en het voedingsbeleid in de praktijk toe.

We bespreken de zin en onzin van diëten in de geriatrie en aangepaste voeding op maat van senioren (fingerfood, enterale voedingen met overzicht van het productaanbod op de geriatrische markt, het belang van vocht,…).

Doelstelling

  • Kennis en inzicht verwerven in een algemeen- en voedingsbeleid bij ouderen in een klinische setting, woonzorgcentrum en in de thuiszorg
  • Kennis en inzicht verwerven in voeding op maat van senioren en het productaanbod op de geriatrische markt
  • Kennis en inzicht in aspecten en essenties van gastrologie
  • Belang inzien van de essentie van smaak en proeven in de zorg
  • Kennis en inzicht in sfeerschepping, etiquette rond maaltijdgebeuren en tips and tricks voor maaltijdhulp

Attest

Getuigschrift bij minstens 80% aanwezigheid.

Kosten

Het inschrijvingsgeld bedraagt €475.  De navorming kan ook per dag gevolgd worden (1 dag = €100)

Nog vragen?

Stuur gerust een mailtje: 

Wanneer?

Van donderdag 11 maart 2021 - 10:00 tot donderdag 11 maart 2021 - 17:00
Van donderdag 18 maart 2021 - 09:00 tot donderdag 18 maart 2021 - 17:00
Van donderdag 25 maart 2021 - 09:00 tot donderdag 25 maart 2021 - 17:00

Waar?

Online + Campus Jette, Laarbeeklaan 121, 1090 Jette
Andere

Contact gegevens

Erasmus Hogeschool Brussel
Laarbeeklaan 121, 1090 Jette
+32 2 523 37 37
silke.noel@ehb.be