Masterclass leidinggeven voor directies en coördinatoren in de geestelijke gezondheidszorg (voor leden van Zorgnet-Icuro)

Dit najaar biedt Zorgnet-Icuro in samenwerking met Antwerp Management School een meerdaagse opleiding, specifiek gericht op leidinggevenden in de geestelijke gezondheidszorg. Directies of coördinatoren uit de sector kunnen zich hiervoor tot 30 juni kandidaat stellen.

Meer dan ooit heeft onze sector nood aan leidinggevenden met visie, met oog voor normen en waarden, met durf om te veranderen, die zowel visionair als praktisch kunnen denken, die zelfkritisch kunnen zijn, praktisch én strategisch denken…. Een niet limitatieve lijst die meteen ook bewijst dat directies en coördinatoren aan vele kwaliteiten moeten voldoen. Het is niet zelden een zoektocht naar witte raven. Directies en coördinatoren zijn ook vaak op zoek naar goede opleidingstrajecten om hen te ondersteunen in hun veeleisende opdrachten.

Om aan die behoefte tegemoet te komen organiseert Zorgnet-Icuro in het najaar van 2018 een meerdaagse intensieve en interactieve masterclass voor leidinggevenden in de geestelijke gezondheidszorg. In de bijlage vindt u een uitgebreide beschrijving van de doelstellingen en het programma van deze opleiding, evenals de data. Om te zorgen voor een aanbod van hoge kwaliteit werken we in dit project samen met Antwerp Management School, gespecialiseerd in leiderschapstraining.

Zie omzendbrief 2018/33.

Vragen of informatie nodig? Contacteer Veerle Van Roey, stafmedewerker HR, veerle.vanroey@zorgneticuro.be.

Wanneer?

dinsdag 5 februari 2019 - 09:30

Waar?

De masterclass gaat telkens door op een andere locatie in Vlaanderen (de exacte locaties worden later meegedeeld).
Andere