Interuniversitaire Permanente Vorming Management en Beleid Gezondheidszorg

Na alweer een succesvol jaar stellen wij u met genoegen het programma van de vierde jaargang Interuniversitaire Permanente Vorming Management en Beleid Gezondheidszorg voor.

Wij bieden u een boeiende mix van cursussen, studiedagen en seminaries over organisatie, financiering en kwaliteit. Het programma vertrekt vanuit een geïntegreerde visie op zorg en verzorging. Nu zowel op federaal als Vlaams niveau de nieuwe plannen en beleidsinitiatieven verder worden ontrold, willen we ook hier vooral houvast en inzicht bieden. Ervaringen uit het buitenland en uit andere sectoren kunnen helpen om de talrijke interne en externe uitdagingen beter te begrijpen en proactief aan te pakken.

Na een succesvolle afsluiting van onze 1e cursus “Management & Leiderschap voor Artsen” gaat in februari 2018 ook onze 3e reeks van start.

We hopen dat u uw gading vindt in dit programma dat de vrucht is van de samenwerking tussen de universitaire centra van Leuven en Gent. We kijken ernaar uit om u op onze activiteiten te mogen ontmoeten.

Voor sommige activiteiten kan u nu al inschrijven. Voor andere activiteiten openen de inschrijvingen later wanneer u hiervan een gedetailleerde brochure ontvangt. Actuele informatie vindt u op onze website www.zorgbeleid.be.

Wanneer?

Van donderdag 16 november 2017 - 09:00 tot zaterdag 1 december 2018 - 17:00

Waar?

diverse data en locaties
Andere