Feestsymposium ‘Ethiek In Zicht’

Het is feest! Want we blazen heel wat kaarsjes uit voor de ethische werking van Zorgnet-Icuro. In 2021 bestaat de Ethische Commissie, die zorgt voor de gekende Ethische Adviesteksten, precies 25 jaar. De Commissie 'Vorming en Intervisie' die zich inzet om ethiek heel concreet te maken op de werkvloer, heeft 15 jaar op de teller. Redenen te over om deze verjaardagen te vieren!

Dat doen we met een groot en gevarieerd feestsymposium rond ethiek en zorg, vandaag en morgen. Op het symposium kan je je de hele dag laten onderdompelen in een brede waaier aan ethische thema’s, prangende vragen, frisse methodieken en goede praktijken. Je kan rekenen op een boeiend scala aan nationale en internationale sprekers, ervaren workshopbegeleiders, interactiemomenten, een ethische boekenstand, theater en poëzie. Je kan zelf je keuzepalet samenstellen uit een gevarieerd ethisch menu, geheel naar eigen noden en interesses. Plenair en parallel, fysiek en digitaal. Alles komt aan bod.

De datum van het feestsymposium werd verplaatst van 14 oktober 2021 naar 31 maart 2022 wegens de aanhoudende verstrengde Covid-maatregelen in de hoofdstad.

 

Wanneer?

Van donderdag 31 maart 2022 - 09:15 tot donderdag 31 maart 2022 - 17:00

Waar?

Brussel, KBC-gebouw Havenlaan
Andere

Contact gegevens

Zorgnet-Icuro
Guimardstraat 1, 1040 Brussel
025118008
post@zorgneticuro.be