CHi-opleiding: Focusing in oncologie (3-daagse)

Zoek je manieren om de persoon achter het medische verhaal te ontmoeten? Hoe draagt die cliënt zijn/haar verhaal? Hoe ervaart hij/zij nu werkelijk om kanker te hebben of naaste te zijn van iemand met kanker? Waar loopt hij/zij tegenaan?

Zoek je een concrete tool om de veerkracht van je cliënt te ondersteunen?

Zoek je een manier om aan betere zelfzorg te doen en zo dus ook beter te blijven functioneren als oncopsycholoog?

Als je focusing toevoegt aan je repertoire als oncopsycholoog zal je merken dat je beter kan omspringen met deze en andere vragen.

De driedaagse opleiding bestaat uit een basiscursus focusing en het aanleren van de tool “clearing a space met een cliënt met kanker” zodat je nadien concreet met je cliënten en voor jezelf focussend aan de slag kunt.  Het is een ervaringsgerichte cursus dus we gaan veel samen oefenen.

Er worden ook oefeningen voorzien voor tussendoor zodat je het je meer eigen kunt maken en in de praktijk kunt brengen. Tijdens de volgende opleidingsdag is er ruimte om uit te wisselen rond hoe dat gelopen is. Indien gewenst kan er later ook nog een terugkommoment voorzien worden.

De opleiding staat open voor alle psychologen die werken met mensen met kanker en hun naasten, zowel binnen als buiten een ziekenhuiscontext.

Discipline: Psycholoog

Prijs: 300,00 euro

Meer informatie

Wanneer?

Van vrijdag 10 mei 2019 - 10:00 tot vrijdag 10 mei 2019 - 16:30

Waar?

Vergaderzaal Kop van Kessel-Lo, Leuvensestraat 18, 3010 Kessel-Lo
Vlaams-Brabant