02/10/2023, 9:00 - 17:00 24/10/2023, 9:00 - 17:00 15/11/2023, 9:00 - 12:30 05/12/2023, 9:00 - 12:00
Zorgbeleid Woonzorg

BelRAI Screener + sociaal supplement - Trainer - Groep 3

BelRAI Screener + Sociaal Supplement

In deze opleiding van 6 dagdelen word je meegenomen in de interRAI en BelRAI instrumenten, leer je op de goede manier BelRAI Screener + Sociaal supplement beoordelingen te maken, en ga je aan de slag met de output van die beoordelingen. Tenslotte: als gecertificeerd trainer ben je gemachtigd om zelf intern “BelRAI Sceener en Sociaal supplement indicatiestellers” op te leiden

Doelstelling:

Opleiding van BelRAI Screener en Sociaal Supplement trainers. Na het behalen van een certificaat kunnen deze trainers binnen de eigen organisatie BelRAI Screener en Sociaal Supplement trainers indicatiestellers opleiden. Ze kunnen natuurlijk ook zelf aan de slag als indicatiesteller. En ze zullen een rol kunnen opnemen in de implementatie van BelRAI Screener en Sociaal Supplement trainers in de voorziening. (Centrum voor Dagverzorging / Kortverblijf)

Programma

Een opleiding van 6 dagdelen, gespreid over 2 volledige dagen en 2 halve dagen (de “terugkommomenten”) Voorbereiding en huiswerkopdrachten horen bij de opleiding. Voldoende oefening is nodig om expertise te ontwikkelen. Ook het in concrete eigen opleidingen inoefenen van pedagogische vaardigheden en het introduceren van BelRAI Screener en Sociaal Supplement in de eigen organisatieflow behoren tot de opleidingsverwachtingen.

Opleiding voldoet aan de Vlaamse opleidingsvereisten voor BelRAI Screener en Sociaal Supplement trainers. Certificering gebeurt aan de hand van evaluatie van aanwezigheid en actieve participatie tijdens de opleiding, van pedagogische vaardigheden en van de implementatiestappen die de opleidingen in de eigen organisatie kon zetten.

Locatie
Zorg Educatie Centrum,
Zevenkerken 4,
8200 Sint-Andries
Eerste startdatum
Organisatie
Zorg Educatie Centrum vzw
Telefoon
050 74 56 21
E-mail
kb@zorgeducatiecentrum.be