Behoudsdagen BBT IZ en Spoed

Ben je verpleegkundige in de spoedgevallenzorg en/of intensieve zorgen? Ben je op zoek naar vorming in het kader van het behoud van jouw beroepstitel? Elk academiejaar organiseren we twee interessante studiedagen met actuele thema's in kader van het behoud BBT IZ & Spoed. Iets voor jou? De studiedagen richten zich tot verpleegkundigen in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg in functie van het behoud van hun beroepstitel (BBT). Andere verpleegkundigen die zich willen verdiepen in deze materie zijn ook steeds welkom.

Studiedagen academiejaar 2021-2022

De studiedagen van academiejaar 2020-2021 zijn reeds voorbij. In het voorjaar van 2022 plannen we nieuwe studiedagen in! Je kan je nu reeds preregistreren hiervoor. Wie zijn gegevens nalaat en preregistreert, krijgt de eerste kans op inschrijven voor de studiedagen in 2022!

Behoud Bijzondere Beroepstitel

De erkenning van een titel of bekwaamheid als verpleegkundige is van onbepaalde duur. Je moet wel blijven voldoen aan de criteria van permanente vorming. Voor intensieve zorg en spoedgevallenzorg houdt dit in: per 4 jaar minstens 60 uur permanente vorming.

Wanneer?

zaterdag 15 januari 2022 - 09:00

Waar?

Odisee Campus Aalst
Oost-Vlaanderen

Contact gegevens

Odisee Advanced Education
Warmoesberg 26, 1000 Brussel
02 609 37 37
oae.brussel@odisee.be